Tema
Debat

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik


​1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Forsikring & Pension, Philip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup

Telefon: 41 91 91 91

Email: bs@forsikringogpension.dk

 

2. Cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere. Vi anvender cookies til at forbedre brugervenligheden. Desuden anvender vi oplysninger, som du har givet os ved login til at genkende dig.

 

2.5 Facebook
Forsikring & Pension står bag Forsikringsnørden på Facebook. Forsikringsnørdens vægopslag er indlejret på Forsikring & Pensions hjemmeside. Brug af Forsikringsnørden kræver registrering på Facebook, og accept af Facebooks brugerbetingelser og privatlivspolitik.

 

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Dette website bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

2.7 Browser-optimering
Forsikring & Pensions hjemmesider er optimeret til følgende browsere:

Internet Explorer 9 eller nyere

Chrome/Safari

Firefox

 

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

 

3.1 Kontakt vedrørende personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DFIM, skal du rette henvendelse på: dfim@forsikringogpension.dk eller telefon 41 91 90 69.

 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.