Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Cookie- og privatlivspolitik

​ 1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Forsikring & Pension, Phillip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup

Telefon: 41 91 91 91

Email: bs@forsikringogpension.dk 

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere . Vi anvender cookies til at forbedre brugervenligheden. Desuden anvender vi oplysninger, som du har givet os ved log in til at genkende dig.

2.5 Facebook

Forsikring & Pension står bag Forsikringsnørden på Facebook. Forsikringsnørdens vægopslag er indlejret på Forsikring & Pensions hjemmeside. Brug af Forsikringsnørden kræver registrering på Facebook, og accept af Facebooks brugerbetingelser og privatlivspolitik.

2.6 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.


Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Browseroptimering

Forsikring & Pensions hjemmesider er optimeret til følgende browsere:

Internet Explorer 9 eller nyere

Chrome/Safari

Firefox

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Forsikring & Pension, skal du rette henvendelse på: dfim@forsikringogpension.dk eller telefon 41 91 91 91. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Deklaration af websitets brug af cookies:

Formål med brug af
cookies på websitet:

​Intern / 1. parts cookies

​Ekstern / 3. parts cookies

​Teknisk funktionalitet

ja

ja

​Trafikmåling

ja

ja

​Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.)

nej

nej

 

​Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

nej

nej